Vastgoed nieuws

Abonneren op feed Vastgoed nieuws
Bijgewerkt: 37 min 46 sec geleden

Eerste schetsen voor nieuwbouw Kustrif in Lelystad gepresenteerd

2 uur 24 min geleden
Centrada en de gemeente Lelystad presenteerden onlangs de nieuwbouwplannen in het gebied Kustrif/Zandbank aan omwonenden, die tijdens een inloopavond werden getrakteerd op de voorlopige schetsen.

Nog 9.500 m² beschikbaar voor verhuur in d•Hub Hoofddorp

2 uur 50 min geleden
Internationale cateraar Cirfood Nederland heeft een vijfjarige huurovereenkomst afgesloten voor de huur van ca. 1.150 m² kantoorruimte in multi-tenant gebouw d•Hub in Hoofddorp. 

EMRO Real Estate benoemt Sanna Selmani tot Senior Business Controller

3 uur 1 min geleden
Vastgoedbelegger en ontwikkelaar EMRO Real Estate heeft Sanna Selmani MSc RC benoemd tot Senior Business Controller. Selmani heeft ruim 12 jaar ervaring als controller en werkte de afgelopen jaren onder andere bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

NSI verkoopt kantoorpand in Arnhem

4 uur 2 min geleden
NSI heeft een kantoorgebouw op de Gelderse Poort in Arnhem-Zuid verkocht aan een particuliere belegger

Transparantie bij verkoop woningen Benjamin S-West in Eindhoven

4 uur 8 min geleden
Vanaf woensdag 22 mei worden de 29 appartementen Benjamin in Strijp-S in Eindhoven via inschrijving verkocht. Hierdoor komen meer particuliere kopers in aanmerking om een woning te kopen en is het aankoopproces volledig transparant.

Transparantie bij verkoop voor woningen Benjamin S-West in Eindhoven

4 uur 8 min geleden
Vanaf woensdag 22 mei worden de 29 appartementen Benjamin in Strijp-S in Eindhoven via inschrijving verkocht. Hierdoor komen meer particuliere kopers in aanmerking om een woning te kopen en is het aankoopproces volledig transparant.

Wordt Matthijs Storm de nieuwe CEO van Wereldhave?

4 uur 29 min geleden
De Raad van Toezicht van Wereldhave N.V. heeft Matthijs Storm (40) genomineerd als nieuwe CEO en managing director van het winkelfonds. Op 9 juli, tijdens een buitengewone vergadering voor aandeelhouders, wordt hierover gestemd. 

Zorgcentrum Zoeterwoude-Dorp maakt plaats voor seniorenhuisvesting

4 uur 43 min geleden
WIJdezorg en Bouwonderneming Stout hebben een overeenkomst getekend voor de bouw van 54 appartementen voor senioren. De nieuwbouw wordt gerealiseerd op de voormalige locatie van zorgcentrum Emmaus en de Eendrachtsflat aan de Bennebroekweg in Zoeterwoude-Dorp.

Heeft uitspraak Hembrugterrein roet in het eten gegooid voor Haven-Stad?

4 uur 53 min geleden
Nu het bestemmingsplan van het Hembrugterrein vernietigd is door de Raad van State, roept dit de vraag op wat dit betekent voor Haven-Stad, de andere grote nieuwbouwontwikkeling in Amsterdam. Maarten Klaassen van Pact Advocaten zet alles op een rijtje. 

Volgende fase voor herontwikkeling Tilburgse kernwinkelgebied

5 uur 7 min geleden
Het startsein is gegeven voor de bouw van de vernieuwde Emmapassage en Frederikstraat-Zuid als onderdeel van de herontwikkeling van het Tilburgse kernwinkelgebied. Het overdekte en afgesloten winkelcentrum wordt getransformeerd tot een modern winkelgebied.

C&W versterkt Retail Huurherzieningenteam

5 uur 16 min geleden
Toon te Gussinklo Ohmann (47) en Frans van der Werf (39) versterken het Retail Huurherzieningenteam. Naast hun functie als taxateur binnen het Valuation & Advisory team, gaan beide professionals een samenwerking aan met het retailteam.

Tilburg is één van de duurzaamste logistieke panden ter wereld rijker

5 uur 23 min geleden
NewLogic III op bedrijvenpark ‘Het Laar’ in Tilburg mag zich het op een na duurzaamste pand van de wereld noemen in de categorie ‘Normal Industrial Building’. Het gasloze logistiek centrum ontwikkelt door Dokvast heeft deze week het BREEAM Outstanding-oplevercertificaat ontvangen met een indrukwekkende eindscore van 99,48%.

Huijsmans: ‘Ontwikkelaars kunnen experimenteren in Delft’

6 uur 26 min geleden
Om de verstedelijkingsopgave te kunnen realiseren roept de gemeente Delft marktpartijen op met haar mee te denken over nieuwe duurzame ontwikkelconcepten. “We willen loskomen van standaard businessmodellen”, vertelt wethouder Martina Huijsmans in VJ.

Kantoor Nova Zembla in Utrecht voor bijna €13 miljoen verkocht aan Fidelity

vr, 17/05/2019 - 06:55
Fidelity International heeft voor het Fidelity Eurozone Select Real Estate Fund het 4.779 m2 grote kantoor aan de Winthontlaan 2 in Utrecht gekocht voor circa €12,8 miljoen. 

Beleggers verdringen zich om eerste groene 1,5% obligatie van Vesteda

vr, 17/05/2019 - 06:31
Maar liefst zes keer werd hij overtekend, de eerste 'groene' obligatie van een woningbelegger. Vesteda debuteert met deze achtjarige 1,5% obligatie waarop €500 miljoen door internationale beleggers is ingeschreven. 

Sebald verkoopt 3.000 m2 retail in Heerlen

vr, 17/05/2019 - 06:04
Namens Royal Properties Retail, heeft Sebald heeft een drietal winkels verkocht in Hoensbroek, gemeente Heerlen. De objecten liggen midden in het kernwinkelgebied. Details over de koper of de koopsom zijn niet genoemd. 

Heijmans breidt samenwerking uit met Hanzehogeschool Groningen

vr, 17/05/2019 - 05:36
Hanzehogeschool Groningen heeft Heijmans de opdracht gegeven om het onderhoud te verrichten aan alle gebouwen van de onderwijsinstelling. De opdracht heeft een indicatieve jaaromzet van circa €3 miljoen. De werkzaamheden starten per direct.

Strijp-S wint Neprom-prijs voor locatieontwikkeling

vr, 17/05/2019 - 05:35
De transformatie van het Strijp-S terrein in Eindhoven kreeg zes jaar eerder al de aanmoedigingsprijs, maar won gisteren op de Dag van de projectontwikkeling de Neprom-prijs voor locatieontwikkeling.

Lege vergaderzalen Amsterdams stadhuis opmaat voor verbouwing

vr, 17/05/2019 - 05:17
Om wat meer reuring te krijgen wordt de begane grond van het stadhuis (Stopera) in Amsterdam grondig verbouwd. De bedoeling is dat de publieke functies meer en vaker toegankelijk worden. Ook zullen er 'verse producten' worden verkocht. De verbouwing start eind 2019.

Opnieuw grote opdracht voor HBB Groep in Haarlemse Slachthuisbuurt

vr, 17/05/2019 - 05:02
HBB Groep is winnaar geworden van de selectieprocedure voor Slachthuisbuurt Zuidstrook Blok II in Haarlem. De bouwer gaat op een strook grond 90 duurzame appartementen in de middeldure huursector realiseren.